Арахамія порадив українцям підготуватися до нових блекаутів цього тижня

Рашисти планують нові атаки на енергетичну інфраструктуру
Головне
Арахамія порадив українцям підготуватися до нових блекаутів цього тижня
Давид Арахамія / Фото: Telegram
28 Листопада 2022, 10:20
читать на русском

Російські війська наступного тижня можуть влаштувати нові теракти проти об'єктів енергетики. Тому українців просять подбати про запаси їжі, води, зарядити повербанки і знайти найближчий "Пункт незламності".

Про це йдеться у заяві глави фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

"Наступний тиждень може бути дуже важким. Росіяни планують нові теракти проти об’єктів енергетики", - написав Арахамія.

За його словами, екстрені служби й органи влади опрацьовують різні сценарії, було проведено багато тренувань, відпрацьовані дії енергетиків і критичної інфраструктури і "кожен знає, що має робити".

"Ми готуємося. Готуються військові. І ми закликаємо кожного додатково подбати про себе та свої родини. Зробіть запас води, їжі тривалого зберігання, зарядіть телефони і повербанки, дізнайтеся, де найближчий "Пункт незламності". Ми обов‘язково вистоїмо, переможемо та змусимо Росію за все заплатити", - зазначив Арахамія.

Додамо, в українській розвідці попередили, росіяни будуть продовжувати ракетні атаки по Україні і, щоб підготуватися до наступного подібного удару, ворогу знадобиться близько тижня від попередньої атаки.

Нагадаємо, у столиці України з 26 листопада екстрені відключення світла мають тривати не більше 5 годин поспіль, стабілізаційні графіки поки не діють.

Читайте також

1