Арестович неправильно припаркувався і годину блокував рух пожежної машини (відео)

Саме в цей час пожежники проводили навчання і через автівку речника не могли дістатися до місця умовної пожежі
Арестович неправильно припаркувався і годину блокував рух пожежної машини (відео)
Олексій Арестович. Фото: УНІАН
26 Квітня 2021, 21:00
читать на русском

Речник української делегації в Тристоронньої контактній групі Олексій Арестович неправильно припаркував свій автомобіль і заблокував рух пожежної машини.

Про це йдеться в програмі "ЗупиниЛося", відео якої оприлюднене в Youtube.

Інцидент трапився під час навчань в ЖК "Амурський" в Києві. Машини пожежників повинні були проїхати через двори до місця умовної пожежі, але зробити цього не могли через припарковане з порушеннями правил авто, яке стояло там понад годину.

Арестович не лише неправильно припаркував свою білу іномарку, але не залишив контактного номера під склом, за яким з ним могли б зв'язатися. Інші водії від'їжджали і розчищали дорогу для машини ДСНС, а авто Арестовича довелося об'їжджати. Також через його машини рятувальникам не вдалося доставити своє обладнання.

Пізніше, коли Арестович почав перепарковувати машину, до нього підійшов ведучий програми Костянтин Андріюк. Під час спілкування з ним радник української делегації в ТКГ визнав порушення (на відео з 43 хвилини 19 секунди).

За словами Арестовича, він зазвичай паркує машину і залишає під склом номер телефону, але на цей раз він нібито поспішав і не зробив цього.

Читайте також