Арестович пояснив, навіщо Україна веде переговори про мир з росією

Росіяни прагнуть зробити, щоб Україна стала нікому не цікава.
Арестович пояснив, навіщо Україна веде переговори про мир з росією
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
31 Березня 2022, 19:50
читать на русском

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович пояснив, чому для України важливо вести перемовини про мир з росією, хоч та і цинічно напала і продовжує знищувати житлові будинки й інфраструктуру, а також вбивати мирних людей.

Про це Арестович сказав під час відеозвернення.

За його словами, велика війна та мирна угода – це завжди компроміс між сторонами, оскільки обидві сторони зазнають втрат.

Наразі ж окупанти майже знищили військову промисловість України і руйнують цивільну. Росія хоче зробити так, щоб Україна стала нікому не цікава.

Якщо ви думаєте, що ми не несемо – дуже помиляєтеся. Вони майже знищили нашу військову промисловість багато в чому і багато в чому добивають цивільну спеціально, руйнуючи її тощо. Як я говорив у відео 2019 року, вони зроблять все, щоб нас просадити так, щоб ми стали нікому не цікаві, як зруйнована територія. Ось вони це і роблять, і це робитимуть. Але вчорашні переговори, їхній результат проміжний, - це відсутність будь-яких компромісів з нашого боку, – пояснив Арестович.

Нагадаємо, що російська влада хоче спровокувати продовольчу кризу у світі, завдаючи руйнувань аграрному сектору України.

Читайте також

1