Арестович зробив новий прогноз щодо війни в Україні проти росії

До Слов'янська і Краматорська у росіян не вистачить сил, щоб дійти
Важливо
Арестович зробив новий прогноз щодо війни в Україні проти росії
Війна в Україні Фото: https://www.facebook.com/CinCAFU
6 Липня 2022, 10:51
читать на русском

Останнім успіхом російських окупантів на території України - це взяття Рубіжного, Сєвєродонецька та Лисичанська. Далі у загарбників вистачить сил хіба що на окупацію якогось невеличкого села.

Про це сказав радник голови Офісу президента Олексій Арестович під час розмови з російським правозахисником та публіцистом Марком Фейгіним.

За його словами, до Слов'янська і Краматорська у росіян не вистачить сил, щоб дійти.

Наступ у Луганській області - це останній успіх російської армії в Україні. Мається на увазі великий успіх. Село якесь можуть взяти. Я просто знаю, що твориться у військах Росії. Лисичанськ, Сєвєродонецьк і Рубіжне - це міста середньої величини. Вони їх брали 90 діб із великою кількість військових, втратили велику кількість людей. Ми з Лисичанська просто відступили.

У Сєвєродонецьку вони ще півтори доби воювали з порожнім містом, у Лисичанську теж саме було дві доби. Де вони візьмуть оперативні резерви для того, що взяти ще одне місто? Хочуть взяти Слов'янськ і Краматорськ? - сказав Арестович.

Нагадаємо, після 24 лютого внаслідок бойових дій постраждали території 10 областей. За цей час вже звільнили 1 027 міст і селищ, але під російською окупацією перебувають ще 2 610 населених пунктів.

Читайте також

1