Арестовича призначили позаштатним радником Єрмака

Арестович буде позаштатним радником з питань стратегічних комунікацій у сфері нацбезпеки та оборони
Головне
Арестовича призначили позаштатним радником Єрмака
Олексій Арестович (Фото: Facebook-сторінка Олексія Арестовича)
1 Грудня 2020, 21:00
читать на русском

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак призначив спікера делегації України у Тристоронній контактній групі Олексія Арестовича своїм позаштатним радником з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони.

Про це повідомили на сайті Офісу президента.

Представляючи Арестовича на зустрічі з керівниками профільних відомств, Єрмак (досьє Андрія Єрмака) зазначив, що в українському інформаційному просторі тиражується багато фейків, викривленої інформації та необґрунтованих звинувачень, на які потрібно вчасно та якісно реагувати.

Завдання пана Арестовича – надати вичерпну відповідь, щоб протидіяти поширенню дезінформації або образ. Ми – єдина команда, яка спільними зусиллями захищає нашу країну, – наголосив Єрмак.

Серед майбутніх завдань Арестовича також узгодження позицій профільних відомств і напрацювання "єдиного голосу".

Читайте також

Нагадаємо, 28 жовтня військового та політичного оглядача Арестовича призначили спікером ТКГ за ініціативи голови української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леоніда Кравчука.

Тоді ж Українська сторона в Тристоронній контактній групі у Мінську запропонувала координаторам процесу представити до 4 листопада свій варіант "Плану дій" щодо інтенсифікації процесу мирного врегулювання.