Аваков контролюватиме обмеження у роботі закладів

І робитиме це спільно з головами ОДА та Держпродспоживслужбою
Аваков контролюватиме обмеження у роботі закладів
Арсен Аваков (Фото: УНІАН)
30 Жовтня 2020, 16:32
читать на русском

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову спільно з головами ОДА проконтроювати дотримання закладами обмежень щодо годин роботи.

Таке доручення Шмигаль висловив у п’ятницю, під час селекторної наради з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України. Про це повідомляється на сайті Кабінету міністрів.

Прем'єр-міністр доручив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову(досьє Арсена Авакова) спільно з головами ОДА та Держпродспоживслужбою забезпечити контроль за дотриманням закладами обмежень щодо годин роботи, — йдеться у повідомленні.

Читайте також

Крім того, міністр охорони здоров’я Максим Степанов повідомив прем'єр-міністру, що 1 листопада будуть зібрані цифри по областях. І залежно від виконання показників, які були підписані обласними держадміністраціями, прем'єр-міністру будуть зроблені подання для винесення відповідних дисциплінарних рішень.

Нагадаємо, що державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила зони карантину в Україні. Відповідне рішення прийняла комісія сьогодні, а набуде чинності воно наступного понеділка. До "червоної" зони увійшли 11 областей, до "жовтої" зони увійшли 3 міста, до "зеленої" зони входять лише два райони. За рішенням комісії, майже вся Україна в "помаранчевій" зоні.

1