Автівка насмерть збила пішохода після ДТП у Києві - фото

Після зіткнення з мікроавтобусом легковик відлетів в кювет та збив пішохода
Автівка насмерть збила пішохода після ДТП у Києві - фото
ДТП у Києві Фото: Вартові еспресо
19 Вересня 2021, 22:14
читать на русском

На перетині Великої Кільцевої дороги та вул. Газопровідної зіткнулися дві автівки. Після удару одна з них вилетіла у кювет та смертельно травмувала дівчину-пішохода.

Як повідомляють "Вартові еспресо", свідки кажуть, що мікроавтобус Volkswagen Crafter рухався від Мінського шосе і на перехресті водій намагався повернути наліво - на Газопровідну, але він не пропустив Chevrolet Cruze, який в цей час рухався від Гостомельського до Мінського шосе.

В результаті зіткнення легковик відлетів в кювет, при цьому смертельні травми отримала дівчина-пішохід.

Від удару дівчина відлетіла приблизно на 30 м від пішохідного переходу. Чи переходила вона дорогу (і на який сигнал світлофора) чи просто стояла обабіч дороги - невідомо. Точний механізм автопригоди і ступінь вини кожного з учасників ДТП має з'ясувати слідство, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями вагітна жінка з чоловіком та чотирма маленькими дітьми потрапили у ДТП під Києвом - 16 вересня неподалік села Томилівка сталася аварія за участі автомобілів Volkswagen Golf та Volkswagen Transporter. За кермом останнього перебувала 31-річна жінка на 33-му тижні вагітності. Крім цього в салоні знаходився її чоловік та четверо спільних малолітніх дітей віком від 3 до 7 років.

Читайте також

1