Автівки зі шкіряними сидіннями закупило ДУС на понад вісім мільйонів гривень

Також автівки обладнані клімат-контролем, GPS та акустичними системами JBL
Автівки зі шкіряними сидіннями закупило ДУС на понад вісім мільйонів гривень
Автомобіль Фото: Рexels
10 Грудня 2021, 15:01
читать на русском

Тендери на закупівлю автомобілів на 8,14 млн грн провела державна організація "Автобаза Державного управління справами" у грудні.

Як повідомляє видання "Наші гроші" з посиланням на дані системи "Прозорро", дві автівки куплять у ТОВ "ВіДі Автострада"  Віталія Джуринського - це будуть Toyota Camry 2,5 8 А/T Premium по 1,05 млн грн. Вони матимуть шкіряні сидіння, передні та задні сенсори паркування, підігрів передніх та задніх сидінь, клімат-контроль, навігаційну систему GPS, подушки безпеки, акустичну систему JBL, підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабель.

Також ДУС придбало у ТОВ "Автосоюз" два мікроавтобуси Volkswagen Т6.1 Kombi CITY L2H1 по 1,33 млн грн. Вони розраховані на 9 місць, матимуть багатофункціональний дисплей та систему розпізнавання втоми водія, кондиціонер із електромеханічним керуванням в кабіні водія, другий випарник і додатковий обігрів в салоні з вентиляцією, систему запобігання вторинним зіткненням, тканинну оббивку сидінь.

А у ТОВ "Ксенко авто продакшн" Олександра Черкашина, Валерія Відасова та Олександра Кучерявіна ДУС купить автомобіль спеціалізований санітарний екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі Volkswagen Сrafter, тип С за 3,38 млн грн.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, на яких автівках їздять народні депутати. Про це можна прочитати у матеріалі: Депутати на колесах: на чому народні обранці їздять на роботу

Читайте також