Багатодітним сім'ям виплатять одноразову допомогу: хто отримає гроші

Кошти направлять для 646 дітей із малозабезпечених сімей
Багатодітним сім'ям виплатять одноразову допомогу: хто отримає гроші
Сім’я з дітьми Фото: Emma Bauso з Pexels
9 Грудня 2021, 15:28
читать на русском

В Україні 646 дітей з багатодітних малозабезпечених сімей отримають одноразову грошову допомогу для підготовки до навчального року.

Як повідомили у Мінсоцполітики, гроші отримають ті діти, яким не виплатили допомогу "з поважних причин".

На засіданні уряду ухвалено рішення щодо внесення зміни до пункту 7 Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, - кажуть у міністерстві.

У відомстві нагадали, що відповідно до Порядку виплати одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року, затвердженого постановою Кабінету міністрів України від 04.08.2021 № 803 "Деякі питання соціальної підтримки багатодітних малозабезпечених сімей", право на отримання одноразової грошової допомоги мають багатодітні сім’ї, які станом на 01.08 2021 були одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт, яким на 50% збільшить розмір соціальної допомоги дітям з інвалідністю, які постраждали від вибухонебезпечних предметів.

Читайте також

1