Батька ексглави МОЗ Степанова звільнили з посади головлікаря у Слов'янську

Володимир Степанов працював на цій посаді останні 18 років
Батька ексглави МОЗ Степанова звільнили з посади головлікаря у Слов'янську
Максим Степанов Фото: Фейсбук
10 Грудня 2021, 14:18
читать на русском

У Слов'янську з посади головного лікаря центральної лікарні міста звільнили батька колишнього міністра охорони здоров'я Максима Степанова, Володимира Степанова. Медзакладом він керував останні 18 років.

Про це пише Depo.ua, зазначивши, що відповідне рішення ухвалив керівник ВЦА Вадим Лях.

Так, розпорядження про звільнення з посади директора клінічної лікарні Володимира Степанова з'явилося на сайті нормативних актів Слов'янської міської ВЦА. Причиною звільнення, згідно з документом, стало закінчення терміну дії контракту №49 від 12 грудня 2018 року.

Зазначається, що у серпні ексміністр Степанов повідомив, що його батько останні 18 років очолює центральну лікарню Слов'янська, яка є опорною. Також Степанов заявляв, що Національна служба здоров'я України перестала фінансувати більшість послуг у цій лікарні через помсту йому "за позицію".

Нагадаємо, що Слов'янська клінічна лікарня готується підписати договір з НСЗУ, щоб отримати фінансування наступного року. Влітку 2021 року працівники медзакладу почали мітингувати через затримки виплат зарплатні. Причина була у порушенні договору з НСЗУ.

Згодом була зареєстрована петиція, у якій пропонували притягнути до відповідальності головного лікаря Слов'янської клінічної лікарні Володимира Степанова, начальницю відділу охорони здоров'я Олену Джим та заступника міського голови Юрія Підлісного. На думку авторки петиції Ольги Алтуніної, саме ці посадовці були причетні до того, що НСЗУ перестала перераховувати кошти за послуги клінічній лікарні. Голова ВЦА Вадим Лях тоді заявляв, що нікого звільняти не будуть, але позбавлять премій.

Крім цього, Володимир Степанов був депутатом Слов'янської міськради кількох скликань та членом виконкому.

Читайте також

1