Без унітазів: до роковин початку війни ЄС заборонить експорт сантехніки до росії

Унітази є символом правління путіна, який нічого не зробив для покращення добробуту росіян
Без унітазів: до роковин початку війни ЄС заборонить експорт сантехніки до росії
унітаз
17 Лютого 2023, 09:08
читать на русском

Десятий пакет санкцій, який Європейський Союз готує до роковин вторгнення в Україну, включає широку заборону для експорту на територію Росії. До списку увійшли "біде, унітази, зливні бачки та аналогічна сантехніка".

Про це повідомляє агентство Euobserver.

Як зазначає видання, унітази стали символом того, що 24-річне правління президента Росії Володимира Путіна нічого не зробило для покращення життя росіян. Російські солдати почали їх красти спочатку в Грузії у 2008 році, а тепер і в Україні, бо у кожному п'ятому російському домі досі немає туалету.

"Нехай беруть унітази - вони знадобляться у дорозі - і повертаються додому", - заявив президент України Володимир Зеленський у своєму виступі у січні.

У квітні минулого року Зеленський говорив: "Ви знаєте, вони раніше говорили про свою найбільшу мрію - побачити Париж і померти... Тепер їхня мрія - вкрасти унітаз і померти".

Нагадаємо, у Запорізькій області російські окупанти обстріляли та розграбували музей-заповідник "Садиба Попова". Рашисти також винесли мармуровий унітаз часів графів Попових.

Читайте також

1