Голий Путін на золотому унітазі: Чехія вимагає припинити агресію на кордонах України

У країні проходить акція проти Путіна
Голий Путін на золотому унітазі: Чехія вимагає припинити агресію на кордонах України
Акція у Чехії, голий Путін фото: соцмережа
16 Квітня 2021, 21:05
читать на русском

У Чехії біля посольства Російської Федерації влаштували акцію на знак протесту агресії Росії проти України і порушення прав людини в РФ.

Про це повідомив учасник акції Антон Литвин у Facebook.

Встановивши оголеного Путіна, що сидить на золотому унітазі, ми хочемо висловити нашу підтримку простим росіянам в Росії та за кордоном, нашу солідарність з жертвами путінського режиму, - заявив Литвин.

Акція у Чехії, голий Путін фото: соцмережа

За його словами, представники російської влади - "трагікомічні персонажі, які бояться власного народу та оточені збоченою розкішшю, купленою на вкрадені гроші".

Можливо, ніщо так точно не символізує справжню природу нинішніх російських правителів, як золоті унітази і йоржики в палаці глави держави, в якій у 13 відсотків населення досі немає в будинках туалетів, - сказав Литвин.

Акція у Чехії, голий Путін фото: соцмережа

Організатори акції також вимагають відвести війська від кордону з Україною і вивести окупаційні формування з самої України.

Читайте також

Акція у Чехії, золотий унітаз фото: соцмережа


Контекст. В головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили про воєнну небезпеку через стягування російських військ до кордонів. Про ескалацію на Донбасі почали говорити саме через розширення військової присутності біля кордонів України.

31 березня відбулося загальне засідання ТКГ на рівні глав делегацій, під час якого Росія відхилила пропозиції України та ОБСЄ про встановлення перемир`я на Донбасі з 1 квітня.

Читайте також наш матеріал: Чи чекає на Україну повномасштабна війна з Росією