Безос втратив першість: рейтинг найбагатших людей у світі

За день засновник Amazon втратив майже 14 мільярдів доларів
Безос втратив першість: рейтинг найбагатших людей у світі
Хабар, долари (Фото: pexels)
31 Липня 2021, 22:07
читать на русском

Видання Forbes Real-Time склало рейтинг найбагатших людей у світі.

Згідно із рейтингом, найбільші статки має власник компаній Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Бернар Арно. Вони становили 192,9 млрд дол.

Друге місце посів засновник Amazon Джефф Безос із 192,4 млрд дол. Він поступився лідерством Арно через втрату 13,9 млрд дол. за добу на тлі падіння вартості акцій Amazon - 30 липня вони здешевшали на 7,56%. Падіння вартості акцій компанії відбулося після того, як Amazon опублікував звітність за другий квартал 2021 року.

На третьому місці рейтингу знаходиться засновник космічної компанії SpaceX і генеральний директор Tesla Ілон Маск. Його статок за добу зріс на 2,2 млрд, до 179,4 млрд дол.

Четверте місце у рейтингу посів американський бізнесмен засновник корпорації Майкрософт Білл Гейтс. Його статки становили 131,6 млрд дол.

Нагадаємо, у березні цього року статки засновника SpaceX Ілона Маска зросли на 25,1 млрд доларів і сумарно становили 174 мільярди доларів.

У квітні Ілон Маск став другою найбагатшою людиною світу за версією журналу Forbes. Тільки за рік його статки збільшилися в шість разів і досягли 151 млрд дол.

Читайте також

1