Безрезультатні пошуки Віктора: дружина Медведчука провела пресконференцію на росії - відео

Марченко читала журналістам текст з листка
Безрезультатні пошуки Віктора: дружина Медведчука провела пресконференцію на росії - відео
Оксана Марченко Фото: instagram.com/oksana.marchenko.official
15 Квітня 2022, 13:57
читать на русском

Оксана Марченко, дружина народного депутата Віктора Медведчука, якого знайшли після переховування від правоохоронців, провела пресконференцію на росії.

Дружина олігарха в окулярах та захисній масці на обличчі, спілкуючися із журналістами, читала текст з листка, що лежав перед нею.

Марченко на фоні зображення Медведчука Фото: скрін з відео

Марченко розповіла, що від 12 квітня їй невідоме місце перебування арештованого СБУ чоловіка, який намагався втекти з України.

...Вони (представники українських силових органів. - ред.) збираються або вже його катують, нині місцезнаходження мого чоловіка нам невідоме, що унеможливлює забезпечення належного правового захисту та належного медичного нагляду, - заявила вона.

Вона також розповіла, що пошуками Медведчука зайнявся її батько, який проживає в Україні:

Вже тої доби мій батько, 82-річна людина, безрезультатно намагається знайти Віктора. Він їздить у всі інстанції, він їздить до ізоляторів, він їздить до в'язниць. Він шукає його, але скрізь кажуть: у нас його немає.

Нагадаємо, 12 квітня українські силовики затримали народного депутата Віктора Медведчука, який втік з-під домашнього арешту після російського вторгнення та переховувався від правоохоронців.

Через добу після затримання Медведчука, дружина нардепа виступила з відеозверненнями до президента Володимира Зеленського та президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана. Вона вимагала від Зеленського звільнити чоловіка, а від Ердогана - врятувати Медведчука.

Читайте також наш матеріалНовий "чмоня" або як соцмережі глузують із затриманого олігарха-втікача Медведчука (фото) 

Читайте також

1