Поблизу Авдіївки поранено військовослужбовця Об‘єднаних сил

Стан його здоров’я задовільний
Важливо
Поблизу Авдіївки поранено військовослужбовця Об‘єднаних сил
Військовий у зоні ООС на Донбасі Фото: сторінка Міноборони у Фейсбук
20 Листопада 2020, 08:21
читать на русском

Унаслідок пострілів у передмісті Авдіївки поранено військовослужбовця Об‘єднаних сил. Його доправили до медичного закладу.

Про це йдеться у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 20 листопада 2020 року.

Зазначається, що стан здоров’я пораненого бійця задовільний.

Упродовж минулої доби, 19 листопада, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

У районі населеного пункту Авдіївка противник застосував автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю, а неподалік Мар’їнки виявлено роботу ворожого снайпера, - зазначають у штабі ООС.

Читайте також

За поточну добу, 20 листопада, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російсько-окупаційні війська здійснили одну збройну провокацію проти українських захисників біля Шумів, застосувавши стрілецьку зброю. Втрат та поранень серед наших військовослужбовців немає.

В ООС наголошують: підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов домовленостей, досягнутих 22 липня 2020 року. Водночас вони готові адекватно відреагувати на будь-які провокації ворога.

Нагадаємо, 18 листопада у зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі загинув український десантник.

7 листопада в Луганській області загинув військовослужбовець однієї з наших аеромобільних бригад. За попередніми даними, причина смерті небойова, можливо, самогубство.