Біля ВРУ поліція затримала чоловіка із ножем та пістолетом

Чоловік зберігав небезпечні предмети у своїй машині
Біля ВРУ поліція затримала чоловіка із ножем та пістолетом
Чоловік біля Ради із ножем та пістолетом (фото: Facebook)
22 Січня 2021, 17:29
читать на русском

Біля будівлі Верховної Ради затримали озброєного чоловіка із ножем та пістолетом. Поліція відкрила кримінальну справу.

Про це повідомляє журналіст Іван Жеведь у своєму Facebook.

В Києві, на вулиці Садовій біля комітетів ВР затримано людину з ножем та предметом схожим на зброю, - написав він.

Як повідомляє пресслужба столичної поліції, співробітники полку поліції особливого призначення № 2 помітили автомобіль Skoda, який заїхав на охоронювану територію.

Працівники поліції вирішили перевірити транспортний засіб, водієм якого виявився 48-річний уродженець Миколаївської області. Під час перевірки чоловік зізнався правоохоронцям про наявність в автівці зброї, проте дозвільні документи на неї він не пред’явив, - сказано у повідомленні.

Читайте також

У салоні авто правоохоронці виявили предмет, схожий на бойовий пістолет, та набої до нього, а також ніж. Небезпечні предмети вилучили для направлення на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу.

Походження вилучених предметів з'ясовують.

Нагадаємо, що 4 січня у Києві чоловік під час застілля у новорічну ніч вистрелив із пістолета травматичної дії дружині в голову через конфлікт. Жінка загинула.

На місці події правоохоронці з'ясували, що під час сварки 51-річний чоловік напідпитку кілька разів вистрелив у голову 53-річній дружині. Жінку  госпіталізували з вогнепальним пораненням до лікарні, де вона померла.