Бив у голову: на Львівщині онук жорстоко зарізав бабусю (фото)

На тілі 73-річної місцевої мешканки правоохоронці виявили множинні різані рани
Бив у голову: на Львівщині онук жорстоко зарізав бабусю (фото)
Фото: facebook.com/MVS.LVIV
27 Травня 2022, 14:38
читать на русском

У місті Червонограді Львівської області 27-річний онук зарізав 73-річну бабусю. На її тілі виявили численні ножові поранення.

Як повідомила пресслужба поліції Львівщини, затриманий під час конфлікту завдав жертві смертельні удари ножем.

Зазначається, що 26 травня о 19.10 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Червонограда про те, що в одній із квартир на вулиці Львівській виявлено тіло жінки без ознак життя. На місце інциденту виїхали слідчі та інші спецслужби.

На тілі 73-річної місцевої мешканки правоохоронці виявили множинні різані рани. Як у подальшому встановили медики, саме вони стали причиною смерті жінки, - йдеться у повідомленні.

Згодом поліцейським вдалося з'ясувати, що до скоєння злочину причетний 27-річний онук загиблої. Встановлено, що між ним та бабусею виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав жінці численні удари ножем у ділянку голови. Внаслідок отриманих травм пенсіонерка померла на місці події.

Чоловіка затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Фото: facebook.com/MVS.LVIV

Нагадаємо, що у Туреччині 38-річний колишній депутат міської ради Харкова вбив двох своїх малолітніх дітей віком 4 та 6 років та поранив дружину. Злочин стався 21 травня. Чоловіка заарештували.

Читайте також

1