У Туреччині ексдепутат міськради Харкова зарізав двох своїх дітей та поранив дружину

Дітям було 4 та 6 років
У Туреччині ексдепутат міськради Харкова зарізав двох своїх дітей та поранив дружину
Ніж (Фото: Flicr)
22 Травня 2022, 12:24
читать на русском

У Туреччині 38-річний колишній депутат міської ради Харкова вбив двох своїх малолітніх дітей віком 4 та 6 років та поранив дружину. Злочин стався 21 травня. Чоловіка заарештували.

Як пише видання Sabah, громадянин України разом з родиною орендував квартиру. Батько з дітьми мешкали на верхньому поверсі, а дружина та її свекруха – на нижньому. Між подружжям сталась сварка, після чого чоловік схопив ножа та поранив жінку. Після він вбив дітей.

Чоловіка затримала поліція та доправила в суд, який постановив арештувати його за звинуваченням в умисному вбивстві.

За даними харківського видання Newsroom, йдеться про Олексія Навроцького, який з 2009 по 2014 рік працював в апараті Верховної Ради помічником нардепа. Він двічі обирався депутатом Харківської районної ради, а 2015 року пройшов до Харківської міської ради від фракції "За Харків, за Відродження".

До початку повномасштабної війни Олексій Навроцький обіймав посаду проректора з наукової роботи Харківського національного університету ім. Каразіна. Від березня 2021 року перебував у відпустці "власним коштом".

Нагадаємо, що у Кропивницькому депутат від ОПЗЖ "під кайфом" вчинив бійку з правоохоронцями, які намагались перевірити його на предмет можливої співпраці з росією.

Читайте також

1