Богдан розповів, чому його звільнили з Офісу президента

За словами Богдана, це була "взаємна втрата довіри"
Важливо
Богдан розповів, чому його звільнили з Офісу президента
Богдан і Собчак Фото: скрін з відео
24 Листопада 2020, 07:08
читать на русском

Колишній глава офісу президента України Андрій Богдан під час інтерв'ю російській телеведучій Ксенії Собчак, опублікованому на YouTube, розповів, чому його звільнили з ОПУ.

За словами політика, це була "взаємна втрата довіри".

У певній точці Володимир Олександрович ухвалив рішення, що він йде певним шляхом. Мені було не по дорозі. Я намагався завжди прогнозувати, чим закінчиться той чи інший крок. Я намагався вимкнути емоції та бути більш прагматичним. І Володимир Олександрович, на мою думку, більш емоціний, - сказав Богдан (досьє Богдана).


Водночас політик відмовився додавати конкретики у свою відповідь, оскільки не хоче представнику ЗМІ країни-агресора говорити щось погане про українського президента. При цьому він додав, що проти самої інтерв'юерки - Ксенії Собчак - нічого не має проти.

Читайте також

Богдан додав, в оточенні Зеленського що його звільнення багато хто прагнув:

У цієї дії було багато бенефіціарів. Я не приховую, мені теж некомфортно було там працювати. Для мене звільнення якоюсь мірою стало визволенням. Ти йдеш на держслужбу з якоюсь метою. Комусь цікава влада заради влади, хтось йде заробити грошей, хтось йде заробити славу. Для мене це була можливість побудувати щось нове, класне, зробити казку бувальщиною. Але коли я зрозумів, що цього вже не виходить, мене не чують, я не можу достукатися (тоді й вирішив піти. - ред.).

Нагадаємо, Андрій Богдан керував офісом президента України Володимира Зеленського з 25 червня 2019 року по 11 лютого 2020 р. Новим главою офісу став помічник Зеленського Андрій Єрмак (досьє Єрмака).

1