Бойовики на Донбасі продовжують порушувати режим припинення вогню

Втрат серед українських військовослужбовців немає
Важливо
Бойовики на Донбасі продовжують порушувати режим припинення вогню
Війна на Донбасі, військова машина фото: ООС
17 Жовтня 2021, 12:11
читать на русском

Минулої доби, 16 жовтня, бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, чотири з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС.

Зазначили, що в напрямку Луганського російські найманці здійснили два обстріли з гранатометів різних систем.

У бік Новотошківського окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Біля Красногорівки ворог два рази обстріляв українські позиції з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів.

Поблизу Новолуганського противник двічі вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Також неподалік Кримського російсько-окупаційні війська застосували міномети калібру 82 мм та великокаліберні кулемети.

Біля Широкиного найманці відкривали вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів. У напрямку Мар'їнки ворожий вогонь відкривався з мінометів калібру 82 мм, а в районі Світлодарська обстріл здійснювався зі станкових протитанкових гранатометів.
Щоб змусити противника припинити вогневу активність українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, - йшлося в повідомленні.
Додали, що втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, бойовики на Донбасі використовували безпілотники для обстрілу позицій Збройних сил України.

Читайте також

1