Бойовики на Донбасі вбили українського бійця

Окупанти за добу вже три рази порушили режим припинення вогню
Головне
Бойовики на Донбасі вбили українського бійця
Військовослужбовець в зоні ООС Фото: УНІАН
30 Вересня 2021, 15:05
читать на русском

30 вересня російські найманці на Донбасі вже тричі порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції українських військових. Внаслідок обстрілу дістав важке поранення та загинув один з українських захисників.

Як повідомили у Штабі ООС, біля Новотошківського ворожі збройні формування здійснили прицільний обстріл позицій наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Поблизу Кам'янки окупанти вели вогонь з артилерії калібру 122 мм. В бік населеного пункту Попасна найманці здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, несумісне з життям. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким героя, який загинув за Україну, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на вогневі дії противника наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь, чим змусили ворога припинити обстріли.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний заявив, що українським військовослужбовцям не заборонено стріляти у відповідь по бойовиках на Донбасі.

Читайте також

1