Бойовики підірвали трансформатор на ТЕС у Луганській області - відео

Рятувальники відправили на територію ТЕС у м. Щастя 12 одиниць техніки
Бойовики підірвали трансформатор на ТЕС у Луганській області - відео
Снаряд влучив у трансформатор ТЕС у Щасті Фото: https://www.facebook.com/sergey.gaidai.loga
22 Лютого 2022, 13:34
читать на русском

Окупанти в Луганській області випустили снаряд по ТЕС у місті Щастя.

Як повідомляє обласна Державна служба з надзвичайних ситуацій, 22 лютого о 12:34 у м. Щастя "внаслідок обстрілу з тимчасово непідконтрольної території, сталося влучання снаряду в трансформатор на території ТЕС з подальшим загоранням, розливом мастила та перекиданням вогню на сусідній трансформатор".

Зазначається, що до місця пожежі направляються пожежно-рятувальні підрозділи.

На гасіння пожежі трансформаторів на території ТЕС м. Щастя направлено 12 од. техніки, яка зараз зосереджена на під’їзді до м. Щастя та буде направлена після припинення обстрілів, - кажуть рятувальники.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що також бойовики влучили в житловий будинок у Щасті.

Протягом доби обстріли не втихають. За адресою Донецька, 20 - потрапляння, жертв немає. Зараз чекають на тишу, щоб обстежити будинок та евакуювати тих, хто залишився в помешканні. Пошкоджено вікна будинку по вулиці Гагаріна, - написав він та показав фото зруйнованих приміщень.

Нагадаємо, 21 лютого російсько-окупаційні війська на Сході України здійснили чергову провокацію та з важкого озброєння завдали ударів по Луганську. Також 19 лютого російсько-окупаційні війська на Донбасі обстріляли власні позиції з важкого озброєння, а також відкрили вогонь по КПВВ "Щастя".

Читайте також

1