Британці назвали найпопулярніших членів королівської родини

Журналісти опитали дві тисячі британців
Британці назвали найпопулярніших членів королівської родини
Британська королівська родина (Фото: сайт королівської родини)
2 Жовтня 2022, 10:12
читать на русском

Напередодні стало відоме ім'я найпопулярнішого члена королівської родини Великобританії.

Дослідження провело видання The Sun.

Перші позиції впевнено посіли син теперішнього короля Великобританії Вільям та його дружина Кейт Міддлтон. За них віддали 23% та 20% голосів відповідно. Сам новий монарх Чарльз ІІІ опинився на третьому місці рейтингу, за ним донька королеви Єлизавети — принцеса Анна.

За Меган Маркл віддали 9% голосів, вона посіла 8-ме місце рейтингу після королеви-консорт Камілли та герцогині Софі, дружини принца Едварда. Після герцогині Сассекської у списку йшли принц Джордж, син принца Уельського Вільяма, та принц Едвард. Більшість опитаних мешканців королівства заявили, що не хотіли б, щоб герцоги Сассекські втручалася у справи Букінгемського палацу, тим часом 40% зазначили, що не хочуть, щоб вони відновили виконання королівських обов’язків. Натомість 30% опитаних відповіли ствердно на це запитання.

Найпопулярнішим партнером члена королівської родини стала дружина майбутнього короля Великобританії, нова принцеса Уельська Кетрін Міддлтон. Вона набрала 33% голосів.

На другому місці опинилася Софі, графиня Уессекська, дружина принца Едварда та улюблена невістка покійної королеви Єлизавети ІІ. Третє місце — Меган Маркл, четверте — королева-консорт Камілла, а на п’ятому місці опинився чоловік Зари Тіндалл, дочки принцеси Анни, Майк Тіндалл.

Опитування The Sun також визначило найстильніше одягнених представників сучасної монархії. Перше місце знову посіла принцеса Кейт Міддлтон. На другому місці — герцогиня Сассекська Меган Маркл. Третє та четверте — принц Уельський Вільям та король Карл ІІІ. П’яте місце — Софі, графиня Уессекська.

Нагадаємо, 8 вересня Букінгемський палац повідомив про смерть Єлизавети II. Престол перейшов її синові Чарльзу, який взяв собі ім'я Карла III.

10 вересня Чарльз III був оголошений королем Сполученого Королівства. 

Читайте також

1