"Будете бігти як собаки подерті": Кива обурився розслідуванням Bihus.info про золоті злитки та гроші у його домі

Нардеп назвав цю інформацію "черговою порцією брехні та фейків"
"Будете бігти як собаки подерті": Кива обурився розслідуванням Bihus.info про золоті злитки та гроші у його домі
Ілля Кива (Фото: Фейсбук)
2 Грудня 2021, 12:30
читать на русском

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива прокоментував розслідування Bihus.info про знайдені гроші та золото під час обшуку 16 листопада у помешканні нардепа в Козині.

Кива на своїй сторінці у Facebook назвав цю інформацію "черговою порцією брехні та фейків".

Системна дискредитація протягом кількох років з боку цих пройдисвітів призвела до того, що вони перестали навіть перевіряти те, що їм передає замовник. Настав час відповідати за все! За нафтопереробну установку, яку ви назвали жомовою ямою, за плагіат та помилки в науковій роботі, а за фактом – "недостатньої новизни", за брехню із золотими зливками та пачками грошей. За все це ви будете бігти як собаки подерті, голі та босі!, - написав нардеп.

Також Кива заявив, що "деградуюче" суспільство, яким керують та маніпулюють педерасти, давно заслуговує на очищення.

Я зацькую цих млядів у судах, я примушу їх приносити публічні вибачення кожного, хто кинув тінь на моє чесне ім'я. Все просто у свій час. Будьте завжди готові, - заявив Кива у відеозверненні.

Крім того, нардеп вимагає спростувань та вибачень у всіх ЗМІ, які "поширили вчорашні фейки Бігус.інфо". Він закликав перевіряти інформацію, а "не сліпо вірити шахраям". Кива пообіцяв розповісти подробиці на брифінгу, який пройде у приміщенні парламенту о 12:00 у четвер, 2 грудня.

Нагадаємо, що 16 листопада до Іллі Киви прийшли з обшуками ДБР, Нацполіція та Офіс генпрокурора. На думку нардепа, причинами стали привітання президента РФ Володимира Путіна, червона зірка та святкування Дня визволення Києва від нацистів.

Пізніше Державне бюро розслідувань повідомило, що обшуки в помешканні Киви пройшли у справі за фактом стрілянини з автомата.

Читайте також

1