Були "прильоти": Хлань розповів про атаки ЗСУ на Херсонщині 30 серпня

Росіян відрізають від можливості підкріплення і знищують
Були "прильоти": Хлань розповів про атаки ЗСУ на Херсонщині 30 серпня
Війна в Україні, ЗСУ / Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
30 Серпня 2022, 21:50
читать на русском

Протягом вівторка, 30 серпня, ЗСУ завдали кілька ударів по ремонтних базах і складах російських військ, по скупченнях живої сили і місцях перебування ворожих офіцерів.

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань у Facebook.

Українські військові вкотре поцілили по Антонівському мосту, "щоб ще раз підтвердити його нефункціональний статус". Цього ж дня у Таврійську вибухнув ворожий склад з боєприпасами.

Також були "прильоти" у Бериславі, Новій Каховці, Олешках та Новій Збур'ївці.

Відрізаємо росіян від можливості підкріплення і знищуємо. 200-ті, 300-ті, які назавжди залишаться без кінцівок, бо колись зважились прийти на нашу землю з війною, – йдеться у повідомленні.

Хлань не розповідатиме про звільнені населені пункти до оприлюднення офіційної інформації. Проте повідомив про замах на "начальника чергової частини Державтоінспекції".

Зранку скоєно замах на російського майора, якого прислали в область "начальником дежурной части ГИБДД". Поруч з його машиною, де була й родина окупанта, спрацював вибуховий пристрій. На жаль, всі живі-здорові. Поки що, – написав депутат.

Нагадаємо, що Росія формує великі колони техніки в Криму і відправляє у бік Херсонщини. Водночас ЗСУ б’ють по мостах, щоб цю техніку не перекинули ближче до лінії фронту.

Читайте також

1