Бутусов дав Шуфричу ляпасів та повалив на підлогу, бійка сталась в прямому ефірі (відео)

Розбороняти довелось іншим учасникам шоу
Бутусов дав Шуфричу ляпасів та повалив на підлогу, бійка сталась в прямому ефірі (відео)
Нестор Шуфрич (скрін з відео)
19 Лютого 2022, 12:20
читать на русском

Журналіст Юрій Бутусов та народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Нестор Шуфрич побилися в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Під час п'ятничного прямого ефіру програми між Бутусовим та Шуфричем точилася суперечка. В якийсь момент Шуфрич пішов зі студії після слів Бутусова, але потім повернувся.

Наприкінці програми Бутусов підійшов до Шуфрича та дав нардепу ляпаса. Від удару Шуфрич звалився зі стільця, але зумів піднятися та дав здачу. Учасники бійки впали на підлогу. Решта гостей програми розтягнули журналіста й депутата.

Після бійки Бутусов сказав, що "у нас тут є два російських клоуни в студії, які будуть тут зображувати балаган і просувати російські наративи", маючи на увазі Шуфрича і Мураєва.

Після цих слів Шуфрич покинув студію, але повернувся в ефір. Шустер перепросив за те, що сталося.

Підійти зі спини вдарити і дряпатися, як дівчисько, - це все, на що ці горе-агітатори здатні, - обійнявши ведучого, сказав Шуфрич.

Бутусов спробував жорстко (знову з кулаками) відповісти парламентарію, коли той сідав на своє місце, але гості студії розборонили їх.

Юрій Бутусов

Юрій Бутусов (скрін з відео)

Нагадаємо, що народний депутат від партії "Слуга народу" Юрій Камельчук та ексміністр соціальної політики Павло Розенко зчепилися в прямому ефірі під час обговорення тарифів на газ.

Читайте також