Лерос повинен скласти мандат, а Тищенко "збочена мавпа" - нардепи прокоментували бійку в Раді

Тищенко готовий понести відповідальність за бійку
Важливо
Лерос повинен скласти мандат, а Тищенко "збочена мавпа" - нардепи прокоментували бійку в Раді
Бійка Тищенка та Лероса Фото: https://t.me/novynylive/9007
9 Вересня 2021, 21:29

Позафракційний депутат Гео Лерос назвав "збоченою мавпою" народного депутата від фракції "Слуга Народу" Миколу Тищенка, а той у свою чергу заявив, що готовий понести відповідальність за бійку у Верховній Раді. Фракція "Слуга Народу" переконана, що Лероса повинен скласти мандат за свою поведінку.

Про це повідомили в Інтерфакс-Україна.

Річ у тім, що в парламенті дуже багато емоцій і різних енергій, скажімо так. Тому коли йому (Леросу - ред.) було з місця сказано: "Будь ласка, за темою", він взагалі не відчував відповідальності перед суспільством. Він продовжував ображати, матюкатися, лаятися, говорити брудні речі й саме на адресу гаранта нашої Конституції, - заявив Микола Тищенко.

Також він додав, що фракція "Слуга народу" вважає, що Лерос повинен скласти мандат за свої дії.

Тищенко зазначив, що готовий понести відповідальність за свою поведінку у Верховній Раді.

У свою чергу, нардеп Гео Лерос на своїй сторінці у Facebook, заявив, що ніякої бійки не було.

Зеленський дав команду Арахамії здійснити відсторонення мене від засідань Верховної ради "нічібто" через бійку з Тищенком! Уявіть цинізм цих виродків! Подивіться відео, не було ніякої бійки! Ця збочена мавпа, яка в дев’яності торгувала героїном, вдерлася за трибуну і намагалася мене кудись тягнути…де тут бійка??? - прокоментував нардеп.
Також він додав, що через Тищенка його можуть позбавити права відвідувати засідання ВР.
Цікавий інструмент вигадав Зеленський, щоб не чути моєї критики в залі: на мене кожен раз буде кидатись ця тварина, після чого мене на 5 засідань позбавлятимуть права відвідувати засідання ради! Це нові стандарти Зеленського, звикайте! Януковичу таке навіть не снилось! - зазначив Гео Лерос.

Нагадаємо, у червні у стінах парламенту сталася сутичка між народними депутатами Олександром Куницьким і Миколою Тищенком.

Читайте також наш матеріалБійки, закони та прогули: як працювали народні депутати у Раді 2021 року.

Читайте також