Лерос вважає, що за його бійкою з Юрченком "стоїть" Микола Тищенко

Гео Лерос оприлюднив світлини, на яких Тищенко ніби-то записує відео з розповіддю Юрченка про його побиття
Лерос вважає, що за його бійкою з Юрченком "стоїть" Микола Тищенко
Гео Лерос (Фото: УНІАН)
6 Листопада 2020, 16:45
читать на русском

Народний депутат Гео Лерос вважає, що "постановником" його вчорашньої бійки з колегою Олександром Юрченком у кулуарах Верховної Ради є "слуга народу" Микола Тищенко.

Про це Лерос написав на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп також розмістив у соцмережі світлини, на яких Тищенко знімає на телефон "трохи зім`ятого" після бійки Юрченка.

Так це ти мені влаштував, Колю? Наступного разу не посилай свою "шістку", а приходь сам, - заявив нардеп.

Лерос стверджує, що, на його думку, на фото видно як Тищенко (досьє Миколи Тищенка) учора тренував Юрченка, підправляв йому зачіску і записував на телефон те саме відео, на якому нардеп-хабарник розповідає про напад колеги.

Читайте також

Нагадаємо, учора, 5 листопада народна депутатка від партії Європейська солідарність Вікторія Сюмар повідомила, що у кулуарах Верховної Ради побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко. Нардеп Юрченко написав заяву до прокуратури на Гео Лероса (досьє Гео Лероса)

2 жовтня  Лерос оприлюднив шматки записів розмов заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка і колишнього депутата Київради Дениса Комарницького. За його твердженням, ці розмови вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві. Саме тому Лерос вважає вчорашню бійку "помстою" Тищенка.