Коля, що ти чудиш: чергова бійка у Раді між Тищенком і Куницьким

Тищенко вибив телефон у Куницького та втік до їдальні парламенту
Коля, що ти чудиш: чергова бійка у Раді між Тищенком і Куницьким
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
29 Червня 2021, 15:47
читать на русском

Між народними депутатами Олександром Куницьким і Миколою Тищенком сталась сутичка у їдальні Верховної Ради.

Відповідне відео Куницький опублікував на своєму YouTube-каналі.

За його словами, нардеп від "Слуги народу" Тищенко поводив себе агресивно, а потім вибив телефон з його рук. Після цього між чоловіками виникла сутичка. Потім Тищенко пішов до їдальні парламенту, де вони наставили камери один на одного.

Куницький викрикував до Тищенка: "Коля, ти що твориш?", "Коля, ти що чудиш?" і "Коля, ти що хворий?". Своєю чергою Тищенко, коли увімкнув камери, почав себе вести дуже культурно та звертався до колеги на "Ви".

Як повідомили Новини.LIVE, у пресслужбі Тищенка не підтвердили бійку і сказали, що нічого не було.

У їдальні ВРУ пан Куницький підійшов до пана Тищенка та почав знімати на телефон, ставлячи йому дивні питання. Пан Тищенко обережно відвів телефон та порадив на роботі займатися професійною діяльністю, тобто парламентськими справами, - зазначили у пресслужбі Тищенка.

У Тищенка також сказали, що нардепи не ворогують, але й друзями їх назвати не можна.  А сам Тищенко обережно відвів телефон та порадив колезі на роботі займатися парламентськими справами.

Нагадаємо, нардеп Микола Тищенко буквально "не вилізає" зі скандалів останні два роки. Зокрема у квітні народний депутат з фракції "Слуга народу" Микола Тищенко влаштував вечірку на день народження своєї дружини в одному з готелів у Києві. Правоохоронці заявили, що проводять перевірку через порушення карантину.

Раніше Тищенко втрапив у грандіозний скандал через те, що його ресторан "Велюр" працював у карантин і там збиралися українські політики.

Тищенко також "відзначився" нещодавно у Раді, коли побився з не менш скандальним нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою.

Про сутичку нардепів Киви та Тищенка читайте у нашому матеріалі: Бійка у Верховній Раді: чи покарають Киву з Тищенком

Читайте також