Через коронавірус у Києві на карантин закриті 8 шкіл та 4 дитсадки

На дистанційне навчання у столиці переведені 1016 класів
Через коронавірус у Києві на карантин закриті 8 шкіл та 4 дитсадки
Дитячий садок (фото: Big Kiev)
23 Листопада 2020, 13:17
читать на русском

Через коронавірус у Києві на карантин закриті вісім шкіл та переведені на дистанційне навчання 1016 класів. Також на карантині чотири дитсадки та 176 груп у садочках. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

На сьогодні в місті закриті на карантин 8 шкіл. На дистанційному навчанні загалом 1016 класів у 272 школах. Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 1166. Також хворіють більш як 790 педагогів, – повідомив мер (досьє Кличка).

За словами мера Києва, у дитячих садочках через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 176 груп у 135 садках. Та повністю зачинені на карантин чотири дитсадки. Наповненість дітей у садках сьогодні – понад 46 відсотків.

Читайте також

Нагадаємо, київський міський голова Віталій Кличко вважає, що в Україні немає дієвого контролю за хворими на коронавірус, тому вони заражають інших людей.

Він наголосив на важливості контролю за ізоляцією хворих та контактних осіб, щоб припинити хвилю розповсюдження вірусу.

Бо, на жаль, система "Дій вдома" не працює. І у нас багато прикладів, коли інфіковані та контактні особи продовжують ходити на роботу, в школу, відвідують публічні місця, - розповів Кличко.

1