Через снігопад у Києві сталось майже 250 ДТП

На дорогах працювало понад 450 одиниць спецтехніки
Через снігопад у Києві сталось майже 250 ДТП
ДТП (фото: Facebook)
8 Лютого 2021, 21:47
читать на русском

У понеділок 8 лютого в Києві через снігопад зареєстровано 248 дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва в Telegram.

У Києві сильний сніг, хуртовина, ожеледиця. Станом на 18:00 08.02.2020 в місті Києві зареєстровано 248 повідомлень про ДТП, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зараз на дорогах столиці працюють понад 450 одиниць спецтехніки і понад 60 бригад по ручному прибиранню.

Читайте також

При цьому в патрульній поліції нагадали, що в столиці діє заборона на в'їзд в місто великогабаритних транспортних засобів у зв'язку з погіршеними погодними умовами.

Нагадаємо, що Україну накрили сніги, морози та хуртовини. Синоптики й надалі прогнозують зниження температури повітря, сніг, хуртовини та снігові замети, сильні пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. У Житомирській та Черкаській областях випало вже до 10 см снігу, у Волинський - 25 см.

В Укравтодорі звернулись до водіїв та рекомендували не виїжджати без нагальної потреби на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати складність погодних умов.

Більше читайте про негоду у нашому матеріалі: Лютий лютує: чи впорались комунальники з заметами, заторами та хуртовинами

1