Через снігопади в Україні на дорогах працює майже 1500 робітників

Вони забезпечують проїзд та обробляють покриття доріг
Через снігопади в Україні на дорогах працює майже 1500 робітників
Робітники розчищають сніг на дорогах (фото: УНІАН)
2 Лютого 2021, 09:26
читать на русском
В Україні станом на ранок 2 лютого для забезпечення проїзду на дорогах державного значення залучили 1025 одиниць техніки та 1369 робітників.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг.

На дорогах державного значення проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, виконуються роботи з розчищення проїзної частини доріг від снігу. Проїзд автомобільними дорогами державного значення забезпечено, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стан покриття на окремих ділянках доріг державного значення у Волинській, Вінницькій, Київській, Черкаській, Чернігівській областях частково засніжене, в областях з опадами місцями мокре, в решті областей – сухе.

На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря 0 -4°C, покриття мокре.

Читайте також

Станом на 6 год. 2 лютого невеликий сніг ішов у Львівській та Вінницькій областях; дощі у Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій та на сході; туман у Рівненській, Тернопільській, Полтавській, Кіровоградській, Одеській областях. Температура повітря на заході та півночі -4...-12°C, в центрі -1...-5°C, на південному сході +2...+8°C.

Нагадаємо, що 28 січня у Києві 236 дорожників очищали та обробляли протиожеледними засобами магістралі, підйоми та спуски, мости та шляхопроводи.