Червона зона у Києві: стало відомо, як працюватиме метро

Спецперепустки для проїзду в метро не видаватимуть
Важливо
Червона зона у Києві: стало відомо, як працюватиме метро
Метро (фото: КМДА)
28 Жовтня 2021, 16:02
читать на русском

Незабаром Київ перейде до червоної зони карантинних обмежень. У КМДА розповіли як працюватиме громадський транспорт і чи вводитимуть обмеження у метрополітені.

Перший заступник глави КМДА Микола Поворозник розповів "Сегодня", що громадський транспорт столиці курсуватиме з обмеженнями. Наприклад, тролейбуси, автобуси, трамваї "братимуть тільки сидячих пасажирів".

Спецперепусток для проїзду в метро і наземному транспорті ми поки точно не видаватимемо. На цей момент немає обґрунтувань для зупинки роботи транспорту. У Києві мільйон вакцинованих громадян. Вони повинні жити повноцінним життям, наскільки це можливо в умовах карантину - їздити на роботу, користуватися транспортом, - сказав він.

Поворозник каже, що в разі введення жорсткіших обмежень повернення електронних перепусток можливе. І їх отримають лише працівники критичної інфраструктури.

Нагадаємо, днями мер столиці заявив, що коронавірус став більш агресивним, і що лікарні Києва переповнені. Також він попередив про перехід столиці до червоної зони карантину.

Про те, яка ситуація в українських лікарнях, читайте в нашому матеріалі: Ампутація кінцівок та неспроможність самостійно дихати: яка ситуація з коронавірусом в Україні

Читайте також

1