Київський метрополітен попередив про зміни у роботі станцій метро

З 10 на 11 жовтня можливе обмеження на вхід для пасажирів станції "Олімпійська"
Київський метрополітен попередив про зміни у роботі станцій метро
Метро Фото: Київський метрополітен
9 Жовтня 2020, 17:32
читать на русском

10 жовтня, у зв’язку з проведенням на стадіоні НСК "Олімпійський" футбольного матчу між збірними командами України та Німеччини, можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену.

Як зазначено у повідомленні столичного метрополітену, у ніч з 10 на 11 жовтня 2020 року роботу столичної підземки буде подовжено на 1 годину.

Так, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції "Олімпійська" перед початком футбольного матчу та станцій "Олімпійська", "Палац спорту» і "Площа Льва Толстого" після його закінчення, - повідомляє метрополітен.

Фото: КП "Київський метрополітен"

Нагадаємо, 3 жовтня українська співачка Ольга Полякова вітала вчителів із професійним святом на концерті у Новобаварському районі Харкова. Проведенням масового заходу зацікавилися у поліції.

5 жовтня міністр культури Олександр Ткаченко відреагував на проведення концерту Ольги Полякової в Харкові.

Він назвав організацію концерту при сьогоднішніх коронавірусних умовах безвідповідальною.

У міністерстві ми робимо все, аби надати таку можливість для виступів. Так, з карантинними обмеженнями, але щоб культура жила під час карантину. Складно – безумовно. Та це змога відповідальному бізнесу працювати, надаючи робочі місця та не жертвуючи при цьому здоров’ям глядачів. Але є й такі приклади, як от концерт Олі Полякової, що пройшов у Харкові. Тисячі людей, масок – одиниці, про соціальну дистанцію взагалі промовчу, - написав міністр у своєму Telegram-каналі.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов (Максим Степанов - досьє), своєю чергою, розкритикував владу у Харкові, де після дозволених концертів зафіксували 425 нових випадків інфікування коронавірусом.

Він заявляє, що проведення масових заходів за участю великої кількості людей гарантовано призводить до погіршення епідемічної ситуації у цьому районі.

1