Чи приїде Макрон до України? У посольстві Франції виникли непорозуміння

Візит наразі "не підтверджено на 100%"
Важливо
Чи приїде Макрон до України? У посольстві Франції виникли непорозуміння
Макрон Емманюель (фото: Thierry Chesnot/ Global Look)
14 Червня 2022, 08:33
читать на русском

У посольстві Франції заявили, що перший радник посла Бруно Коссанель "заперечує" свій коментар Суспільному щодо візиту президента Еммануеля Макрона до України 15 червня та не має повноважень цього коментувати.

Про це повідомляє Суспільне.

Раніше Кассанель повідомив, що президент Франції планує в середу, 15 червня, приїхати в Україну. За його словами, Макрон може відвідати Київ після візиту в Молдову.

Перший радник зазначив, що візит наразі "не підтверджено на 100%", проте заплановано.

Водночас CNN із посиланням на заяву Єлисейського палацу повідомляє, що Макрон не має фіксованих планів відвідати Україну.

Президент сказав, що відвідає Україну у слушний момент. Вивчається кілька варіантів, на даному етапі нічого не визначено, — заявили у представництві Макрона.

Нагадаємо, що президент Польщі Анджей Дуда розкритикував телефонні переговори канцлера Німеччини Олафа Шольца і президента Франції Емманюеля Макрона з російським диктатором Володимиром Путіним, попри продовження війни РФ в Україні.

Також  президент Польщі Анджей Дуда розпочав турне країнами ЄС, щоб переконати їх підтримати надання статусу кандидата на членство в ЄС для України.

Читайте також

1