Членам ДВК Києва видали захисні костюми, щоб їздити додому до виборців

Голосуватимуть вдома: хворі на коронавірус, літні люди, які подали такі заяви та пацієнти у лікарнях
Важливо
Членам ДВК Києва видали захисні костюми, щоб їздити додому до виборців
Захисний костюм, коронавірус (фото: РБК)
23 Жовтня 2020, 13:43
читать на русском

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що влада міста забезпечила членів дільничних виборчих комісій, які виїжджатимуть додому до виборців, захисними костюмами.

Про це повідомив під час брифінгу.

Читайте також

За його словами, всі дільниці забезпечені необхідними дезінфікуючими засобами та засобами захисту. Місто виділило на це 1,3 млн гривень.

Також створили резерв захисних костюмів для членів дільничних виборчих комісій, які будуть виїжджати до тих, хто голосує вдома, - зазначив Кличко.

Читайте також

Мер (досьє Віталія Кличка) зазначив, що столицю під час виборів охоронятимуть близько 8 тис. поліцейських, із них 4,5 тисячі - безпосередньо на виборчих дільницях.

Крім того, на випадок повідомлень про замінування дільниць 25 жовтня у столиці чергуватимуть 12 груп вибухотехніків. А також 100 бригад швидкої допомоги, - додав він.

Нагадаємо, раніше член виборчої дільниці у Києві у коментарі "Парламент UA" повідомив, що для того, щоб голосувати вдома, потрібно було до 21 жовтня подати заяву до комісії та отримати від сімейного лікаря довідку, що особа, яка хоче голосувати вдома, не може пересуватися.

Все про те, як голосувати читайте у нашому матеріалі: Пам’ятка виборця: як голосувати на місцевих виборах