Члени наглядової ради "Нафтогаз" йдуть у відставку

Їхні повноваження припиняться 14 травня
Важливо
Члени наглядової ради "Нафтогаз" йдуть у відставку
Нафтогаз
1 Травня 2021, 17:25
читать на русском

Члени наглядової ради "НАК Нафтогаз" написали заяву про відставку. Припинення повноважень набуде чинності 14 травня 2021 року.

Про це йдеться у заяві наглядової ради НАК "Нафтогаз України" у Facebook.

Сьогодні всі члени наглядової ради, які були присутні під час позачергового засідання, подають rомпанії письмові повідомлення про дострокове припинення своїх повноважень як членів наглядової ради. Відповідно до корпоративних процедур, які діють наразі в rомпанії, припинення повноважень набуде чинності 14 травня 2021 року, - йдеться у заяві.

Також зазначається, що наглядова рада зібралася для проведення позачергового засідання, як тільки її повноваження були поновлені, аби забезпечити безперервність належного корпоративного врядування компанії.

Нагадаємо, що 28 квітня виконувача обов’язків міністра енергетики Юрія Вітренка призначили головою "Нафтогазу". Тим часом голова правління НАК" Нафтогаз України" Андрій Коболєв звільнений зі своєї посади. Він очолював держкомпанію протягом семи років - з березня 2014 року.

Цього ж дня за результатами засідання загальних зборів акціонерів роботу Наглядової ради та правління НАК "Нафтогаз України" у 2020 році було визнано незадовільною.

Читайте також

1