Ціна біткоїна надалі зростатиме – експерт з криптовалюти Прилепа

Експерт прогнозує, що ціна біткоїна зможе досягнути 57-58 тисяч доларів
Ціна біткоїна надалі зростатиме – експерт з криптовалюти Прилепа
Біткоїн (Фото: habr.com)
12 Березня 2021, 20:05
читать на русском

Експерт криптовалютного ринку, співзасновник Prof-it Blockchain, а також розробник Bitcoin Ultimatum Богдан Прилепа прогнозує подальше зростання біткоїна.

Про це Прилепа розповів в інтерв`ю виданню Обозреватель.

На його думку, інтерес до першої криптовалюти продовжує зростати. Звідси й шалене, але закономірне зростання ціни на біткоїни з 2020 року.

Це пояснюється тим, що відкритий інтерес з боку великих інвесторів і фондів збільшується ... До слова, пандемія COVID 19 є додатковим фактором ширшого інтересу до біткоїна, тому що великі інвестори шукають альтернативу світовим і фондовим ринкам у вигляді високодохідних інструментів, чим і є криптовалюта зараз, - сказав Прилепа.

Експерт вважає, що в короткостроковій перспективі ціна біткоїна може досягти 57-58 тисяч доларів.

Найближчим часом, вважаю, ми станемо свідками якщо не чергового історичного максимуму, то точно повторної спроби відновити курс 57-58 тисяч доларів, - вважає Прилепа (досьє Богдана Прилепи).

Читайте також

Експерт зазначив, що зараз підтримка відомих особистостей, інвестфондів, світових брендів і ключових аналітиків також впливає на збільшення попиту на криптовалюту:

Не так давно, Ілон Маск підтримував криптоентузіастів і біткоїн в своєму твіттері. У біо свого твіттера він залишив хештег #bitcoin, що сприяло зростанню першої криптовалюти на 13% протягом декількох хвилин, досягнувши при цьому позначки в 36,5 тисяч доларів.Тоді Маска підтримав і CEO Твітера Джек Дорсі, який вже довгий час є прихильником криптовалюти, - навів приклад Прилепа.

Біткоїн знаходить підтримку зараз і з боку призначених для користувача ресурсів від світових брендів. Наприклад Google Finance додали підтримку криптовалюти. Користувачі Rakuten тепер можуть використовувати біткоїн як оплату товарів. Citibank в своєму досить великому звіті заявили, що біткоїн може стати основною валютою в міжнародній торгівлі.


Контекст. У березні біткойн знову продовжує зростати після лютневого падіння нижче 45 тисяч доларів. Зараз його вартість - 50,7 тисячі доларів.