Данілов анонсував нове засідання РНБО: розглянуть екологічні питання

Засідання відбудеться за дорученням президента
Важливо
Данілов анонсував нове засідання РНБО: розглянуть екологічні питання
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов (фото: УНІАН)
12 Серпня 2021, 18:47
читать на русском

Президент України Володимир Зеленський доручив підготувати засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) щодо реформування лісового господарства та реалізації екологічної ініціативи "масштабне залісення України". Наразі дата проведення не повідомляється.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов під час наради міжвідомчої робочої групи з питань збереження та відтворення лісів, передає пресслужба відомства.

Президент Володимир Зеленський доручив підготувати засідання РНБО України з цього важливого питання, - зазначив Данілов.

На нараді обговорили питання про стан реформування лісового господарства та реалізації екологічної ініціативи "масштабне залісення України".

Крім того, було розглянуто стан виконання завдань, визначених указом президента "Про виклики і загрози національній безпеці України в екологічній сфері та першочергові заходи щодо їх нейтралізації", та указом "Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів".

Нагадаємо, що раніше Рада національної безпеки і оборони (РНБО) України обговорила питання про забезпечення водою сільського господарства країни на тлі зміни клімату. Було ухвалено рішення з наступного року максимально впроваджувати крапельне зрошення.

Читайте також

1