Данілов розповів, скільки "злодіїв в законі" в Україні

Загальна кількість таких злочинців у світі становить 542
Данілов розповів, скільки "злодіїв в законі" в Україні
Олексій Данілов (фото: УНІАН)
15 Травня 2021, 20:34
читать на русском

Секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) Олексій Данілов розповів, скільки злодіїв у законі є в Україні. За його словами, більшість з них перебуває не в країні.

Про це Данілов (досьє Олексія Данілова) повідомив в етері програми "Свобода слова Савіка Шустера".

За його словами, на сьогодні 17 злодіїв в законі перебувають на території України. Так, двоє людей - у в'язниці, один - у СІЗО, ще одного повинні депортувати, а велика частина з них поїхала.

У нас є повний перелік цих людей. Вони, як казав класик, "у нас в папках". Наше завдання, щоб єдиного злодія в законі не було на території України. Їм нічого тут робити, - зазначив Данілов.

Загальна кількість таких злочинців - 542. Як повідомив Данілов, це не тільки облік України, а й обліки Євросоюзу та ФБР. Так, країни-партнери, які ведуть такий облік, обмінюються з Україною цією інформацією.

З українців зараз є 15 злодіїв в законі, з них сім - на в Україні. Секретар РНБО уточнив, що проти них були введені санкції.

Нагадаємо, на черговому засіданні РНБО, яке відбулося сьогодні, 14 травня, розглянули питання санкцій, незаконного користування державних земель в елітних районах Київщини, стратегію кібербезпеки держави та інші питання.

Читайте також