Давайте одразу сперматозоїди щеплювати: депутатка Богуцька про вакцинацію дітей проти ковіду

Народна обраниця каже, що "ноу-хау гейценят стане вакцинація сперматозоїдів"
Давайте одразу сперматозоїди щеплювати: депутатка Богуцька про вакцинацію дітей проти ковіду
Богуцька Єлизавета у Верховній Раді (фото: facebook.com/liza.bogutskaya)
9 Грудня 2021, 13:01
читать на русском

Народна депутатка від "Слуги народу" Єлизавета Богуцька, яка відома своїми антивакцинаторськими заявами, розкритикувала наміри влади щеплювати проти ковіду дітей.

На своїй сторінці у Фейсбуці народна обраниця (досьє Богуцької) депутатка написала, що владі "не треба зупинятися на дітях від 5 років".

Думаю, що не треба зупинятись на дітях від 5 років. Дітям до п'яти вакцина може знадобитися. Причому одразу в пологовому будинку. Хоча і це не межа. Справжнім ноу-хау гейценят стане вакцинація сперматозоїдів. Ну, щоб одним махом убити в них не тільки уявний ковід, але й шкідливі звички, наприклад, куріння, пияцтво та вільнодумство, - каже Богуцька.

Вона вважає, що на вакцинах проти ковіду заробляє Білл Гейтс - відомий американський бізнесмен, філантроп, засновник корпорації Microsoft.

Пост Богуцкой

Білл Гейтс незадоволений, що не так розподіляються мільярди вакцин. Сказав, що нарощуватиме їхнє виробництво. А що це означає? Все просто. Після "омікрону" виявились нові, більш заразні штами, які спокійно обійдуть три дози, але четверта їх обов'язково зупинить. Потім виявиться, що п'ята – найефективніша і т.д... Схоже, що "соросятам" конкуренцію починають складати "гейценята". У них більш ефективно вдається покласти на лопатки та демократію та права людини... Читаю, що Білл Гейтс – філантроп. І одразу запитую себе: мільярди вакцин, які мають стати трильйонами доларів - це суть філантропії?, - пише депутатка.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав депутатів з СН, які відмовилися вакцинуватися проти коронавірусу. За його словами, це представники монобільшості Юрій Камельчук, Ліза Богуцька та Артем Дмитрук.

Як відомо, антивакцинатори ширять чутки, що Білл Гейтс впроваджує план примусової вакцинації населення світу для "чіпування" людей з подальшими планами керувати ними. Однак ця гіпотеза жодного разу не підтвердилася і постійно спростовувалася.

Читайте також