ДБР викликал на допит Турчинова у справі Майдану

Турчинов вважає, що замовниками є фракції ОПЗЖ та "Слуга народу"
ДБР викликал на допит Турчинова у справі Майдану
Олександ Турчинов (фото: facebook)
4 Листопада 2020, 03:06
читать на русском

Державне бюро розслідувань викликало на допит колишнього голову Верховної Ради і екс-секретаря РНБО Олександра Турчинова у справі щодо "розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами в 2013-2014 роках".

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Отримав чергову повістку від Державного бюро розслідувань. Цього разу мене викликають для допиту з "розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами в 2013-2014 роках". Вони, мабуть, досі не розібрались, "хто вчиняв ці злочини", тому і продукують справи на замовлення ОПЗЖ та за активної підтримки "Слуг народу", - йдеться в дописі.

Водночас Турчинов не уточнив, на котру годину та якого числа призначено допит.

Читайте також

Нагадаємо, що Олександр Турчинов був головою Верховної Ради з 22 лютого по 27 листопада 2014 року, з 23 лютого по 7 червня 2014 року він виконував обов'язки президента України.

Окрім цього, слідчий Державного бюро розслідувань викликав голову Конституційного суду України для допиту, який запланований на 2 листопада. Слідчими ДБР розслідується низка кримінальних проваджень у яких слідчим шляхом перевіряється голова КСУ до вчинення злочинів у складі злочинної організації.

1