ДБР затримали слідчого, який за 140 тисяч гривень мав "відмазати" за смертельне ДТП

Затримали також і посередника
ДБР затримали слідчого, який за 140 тисяч гривень мав "відмазати" за смертельне ДТП
Фото: з відкритих джерел
19 Січня 2021, 15:40
читать на русском

У Маріуполі затримали слідчого зі спільником, які мали допомогти уникнути кримінальної відповідальності через порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого за 140 тисяч гривень.

Про це повідомляє ДБР на своїй сторінці у Facebook.

Слідчі ДБР викрили на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУ Нацполіції в Донецькій області.

 28-річний слідчий спільно з посередником — експрацівником поліції вимагали та отримали 140 тис. грн від місцевого мешканця за допомогу в уникненні кримінальної відповідальності, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Зазначається, що 18 січня чоловіків затримали під час одержання вказаної суми біля будівлі Управління карного розшуку ГУ Нацполіції Донецької області у Маріуполі.

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань повідомило про підозру судді та голові Конституційного суду України Олександру Тупицькому.

Зазначається, що слідчі ДБР за погодженням з в.о. Генерального прокурора повідомили про підозру судді Конституційного суду України, який здійснює адміністративні функції його голови, у вчиненні кримінальних правопорушень проти правосуддя, передбачених ч. 2 ст. 384, ст. 386 КК України. Зокрема йдеться про свідомо неправдиві показання, поєднані зі штучним створенням доказів захисту, підкуп свідка з метою відмови від давання показань.

1