Демократичні сили об'єднуються в Україні - Порошенко

Опозиція протистоятиме російській агресії
Головне
Демократичні сили об'єднуються в Україні - Порошенко
Петро Порошенко Фото: eurosolidarity.org
17 Січня 2022, 14:40
читать на русском

Лідер партії "Європейська Солідарність", народний  депутат Петро Порошенко оголосив про початок об’єднання демократичних сил.

Як повідомляє пресслужба його партії, про це він заявив на мітингу біля Печерського суду, де вирішується питання його арешту.

Починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил. Це як система розпізнавання "свій-чужий" в армії. Хто об’єднався, хто йде проти Путіна, проти злочинців у "зеленій владі", "кротів", які здають операцію "Вагнера"... Негідників, які переслідують опозицію, розповсюджують систему вибіркового правосуддя, руйнують систему верховенства права, демократію, ведуть наступ на вільних журналістів, зупиняють наш рух в Європу, - сказав Порошенко.

Він нагадав, що Росія веде гібридну агресію зовні та зсередини нашої держави.

Ворог добре озброєний, є майстром гібридної війни. І перемогти нас він збирається не лише через військове вторгнення, а через розшматування нашої держави, через те, щоб підступно посіяти конфлікт. І безвідповідальна, зрадницька, "зелена влада" російському ворогу сприяє, - вважає депутат.

Нагадаємо, минулого року народний депутат України Петро Порошенко заявив, що прагне створити в Україні коаліцію опозиційних продемократичних сил. Виступаючи у червні перед однопартійцями, він зазначив, що створення продемократичної коаліції - головне завдання на найближчі два роки.

Читайте також