Арестович звинуватив опозицію в інформаційній війні проти Зеленського та його команди

Опоненти влади поширюють критику, яка нагадує російські меседжі проти України
Арестович звинуватив опозицію в інформаційній війні проти Зеленського та його команди
Олексій Арестович. Фото: УНІАН
7 Грудня 2021, 20:05
читать на русском

Спікер української делегації тристоронньої контактної групи по Донбасу Олексій Арестович заявив, що опозиція веде інформаційну війну всередині країни проти президента Володимира Зеленського та його команду. Часто риторика опонентів президента збігається з наративом РФ.

Про це Арестович заявив в ефірі "Свобода слова" на ICTV, зазначивши, що опозиція запустила флешмоб під гаслом: "Зеленський капітулює, ми будемо братись до останнього".

Чому Зеленський має капітулювати? Я особисто дуже добре знаю пана Зеленського, президента цієї країни, я вам скажу, що це буде остання людина, яка капітулює. Він боєць, він буде дратись до останнього. Ні жодної поступки, жодної капітуляції, - сказав він.

За його словами, опоненти влади поширюють критику, яка нагадує меседжі, які проти України використовує країна-агресор РФ. Арестович вважає, що мітинги, які нещодавно відбулись під Офісом президента, можуть бути використані як робота на Росію, проти волі й усвідомлення самих учасників.

Ми маємо бути дуже тверезими. Ми чудово розуміємо, що коли опозиція нищівним чином критикує, то це все ж таки не праця на Росію. Коли є люди, які хочуть висловити свій протест, і вони приходять під Офіс президента – це також не праця на Росію. Але це може стати працею на Росію поза волею цих людей. І опозиції і вулиці. Тому треба стримуватись, - підсумував Арестович.

Нагадаємо, 1 грудня представники організації SaveФОП провели масову акцію протесту під стінами Верховної Ради. Саме цього дня президент Володимир Зеленський виступав у парламенті зі щорічним посланням до народних депутатів.

Увечері того ж дня у центрі Києва зібралися активісти на акцію протесту, яку організували "Демократична сокира" та Національний корпус.

Читайте також

1