Дисертація Киви: у Раді повідомили, що впроваджують "наукові розробки" нардепа

"Наукова праця" Киви зацікавила членів профільного парламентського Комітету
Дисертація Киви: у Раді повідомили, що впроваджують "наукові розробки" нардепа
Ілля Кива (Фото: УНІАН)
29 Квітня 2021, 15:22
читать на русском

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності використовує дисертацію нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви у своїй практичній діяльності.

Про це йдеться у підписаній головою Комітету, нардепом Денисом Монастирським довідці, яку у Facebook виклав Микола Виговський.

Цією довідкою посвідчуємо, що результати наукового дослідження, викладені Кивою І.В., викликали інтерес та впроваджуються у практичну діяльність Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, – йдеться у тексті документу.

У Комітеті зауважили "розробку і чіткий опис особливостей структурної побудови механізмів впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності у сучасній Україні", які "провокують владу створювати новітні напрями забезпечення демократизму".


Контекст. 26 квітня Ілля Кива (досьє Іллі Киви) зі скандалом захистив кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління, проте не міг навіть відповісти на просте питання, що він має на увазі під "демократичним євроінтегрованим державним апаратом".  Нардеп пообіцяв дати відповідь в наступній своїй дисертації.

Журналіст-розслідувач Данило Мокрик, зокрема, оприлюднив факти, які свідчать про підробку даних і документів у дисертації Киви.

Більше читайте у нашому матеріалі: Науковці, які підтримали дисертацію Киви "одноголосно": хто вони.

Читайте також

1