Діти мера Києва Кличка "відірвалися" на вечірці з алкоголем, картами і танцями

Поки росія атакувала Україну дронами та ракетами, Єлизавета та Максим добряче погуляли з друзями у Німеччині
Діти мера Києва Кличка "відірвалися" на вечірці з алкоголем, картами і танцями
1 Квітня 2024, 10:05
читать на русском

Молодші діти столичного мера відмітили закінчення робочого тижня домашньою вечіркою із друзями - з алкоголем та танцями. А подробицями “відриву”, який відбувся ввечері в п'ятницю, поділилися у соцмережах.

Про це пише Інформатор.

Веселилися 21-річна Єлизавета та Максим, якому 1 квітня виповниться 19 років, у Гамбурзі, де вже давно живе їхня мама, Наталія Єгорова. Спочатку показали, як в магазин за алкоголем поїхали на Smart Brabus. Таке авто, до речі, коштує в районі 45 тисяч доларів.

У маркеті купили горілку Absolut та лікер Kahlúa, з яких робили "Білого росіянина", а також пиво та інші напої. На самій вечірці молоді люди грали в карти, пили коктейлі та танцювали. Ліза на камеру демонструвала свої принади.

Компанію дітям Кличка склав 24-річний Алек, який вчився з ними у Міжнародній школі Гамбурга. Він, вірогідно, є бойфрендом Єлизавети Кличко.

Нагадаємо, старший син Кличка, 23-річний Єгор-Денієл, деякий час мешкав у Маямі, а зараз навчається у Лондонській школі економіки, де вивчає глобальний менеджмент. Будувати кар’єру хлопець планує у сфері менеджмент-консалтінгу.

Максим Кличко минулого року вступив в Америці у приватну старшу школу-інтернат до Taft School, яка відома своїми спортивними командами. Хлопець професійно займається баскетболом. Про Лізу Кличко відомо, що вона вивчала психологію у Нідерландах.

Читайте також