Дитина загинула під час ДТП на Одещині - фото

Audi зіткнулася з ВАЗ, який рухався в попутному напрямку
Дитина загинула під час ДТП на Одещині - фото
ДТП в Одеській області, фото Нацполіція
27 Червня 2022, 19:29
читать на русском

Біля села Воробіївка в Одеській області 52-річний іноземець на "Audi" зіткнувся з "ВАЗ", у результаті чого загинуда 15-річна дівчинка, яка перебувала в салоні останнього автомобіля.

Про це повідомили в Нацполіції.

За попередніми даними, біля села Воробіївка 52-річний іноземець, прямуючи на Audi в бік Одеси, не впорався з керуванням і допустив зіткнення з ВАЗ, що рухався в попутному напрямку. В салоні останнього автомобіля була родина з Березівщини – чоловік з дружиною віком 61-го та 62-х років і їхня 15-річна донька. Дитина загинула, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що госпіталізували до лікарні з травмами різного ступеню батьків дитини. Своєю чергою іноземцю надали медичну допомогу на місці ДТП.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в Закарпатській області на трасі Київ-Чоп неподалік селища Чинадієво легковик "Mitsubishi" пішов на обгін та зіткнувся із зустрічним автомобілем марки "ВАЗ", в результаті чого є жертва.

Читайте також

1