До фракції "Слуга Народу" приєдналося двоє нових депутатів

30 серпня вони склали присягу народного депутата
Важливо
До фракції "Слуга Народу" приєдналося двоє нових депутатів
Верховна Рада Фото: https://t.me/verkhovnaradaukrainy
30 Серпня 2022, 16:12
читать на русском

До фракції "Слуга Народу" приєдналося двоє нових депутатів - присягу народного депутата склали Олександр Васюк та Валентина Короленко.

Про це повідомила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук у Telegram.

27 липня Верховна Рада погодила призначення народного депутата від "Слуги Народу" Андрія Костіна на посаду Генерального прокурора. Також представниця ВР у Конституційному Суді, народна депутатка від "Слуги Народу" Ольга Совгиря обрана суддею Конституційного Суду.

Їхні місця в парламенті зайняли наступні за списком кандидати в депутати від "Слуги Народу", зокрема це Олександр Васюк та Валентина Короленко. У вівторок, 30 серпня, вони склали присягу народного депутата.

  • Олександр Васюк - юрист і громадський діяч, працював у нашій команді на президентських і парламентських виборах. Має досвід співпраці з міжнародними організаціями у волонтерських, освітніх та професійних проєктах. Протягом останнього часу активно працює над розширенням україно-американських відносин.
  • Валентина Короленко - юристка, фінансистка. Допомагала нашій команді на президентських та парламентських виборах. Має три вищі освіти і понад 14 років досвіду державної служби.

Нагадаємо, народний депутат з фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко ініціював позбавлення мандатів усіх народних обранців, які раніше входили до фракції "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ).

1