До Ради надійшли заяви Солода та Королевської про складання мандатів

Обоє нардепів є представниками ОПЗЖ
До Ради надійшли заяви Солода та Королевської про складання мандатів
Наталія Королевська. Фото: УНІАН
15 Лютого 2023, 19:42
читать на русском

Заяви на складання мандатів народних депутатів Наталії Королевської та її чоловіка Юрія Солода надійшли до Верховної Ради.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив голова Верховної Ради Руслана Стефанчука.

"Заяви на складання повноважень народного депутата України до Верховної ради України надійшли. Офіційно. Відповідно і позбавлення мандатів відбудеться у законний спосіб, згідно з Конституцією України", - пише Стефанчук.

Нагадаємо, про те, що Солод та Королевська написали заяви стало відомо ще 30 січня, однак до парламенту вони потрапили тільки зараз.

Подружжя Наталія Королевська та Юрій Солод стали фігурантами розслідування "Батальйон Дубай" журналістів видання "Українська правда". Відзначається, що Королевська з чоловіком живе в Address Beach Resort. Подружжя в середині жовтня бачили в офісі найбільшого забудовника в місті Emaar. Вони купили нерухомості в Дубаї на 10 мільйонів доларів.

Крім того, в Головному управлінні розвідки повідомили, що Королевській кум Путіна - Віктор Медведчук - запропонував залишитися в Україні та перехопити владу одразу після окупації Росією.

Читайте також